Bucurie mare sâmbătă, 7 septembrie, când în cadrul evenimentului Şcoala de SuperEroi organizat de Radio Itsy Bitsy, am declarat deschisă oficial Şcoala de Dresat Dragoni

Declarăm deschisă oficial Şcoala de Dresat Dragoni : prinţi, prinţese şi dragoni, girafe şi şacali, precum şi o echipă inimoasă sunt pregătite să lase lumea un loc cu mai multă empatie şi compasiune în care să ne fie bine tuturor.

Simona cu talentul la desen, Radu cu talentul la origami si Lacramioara cu talentul de a povesti despre prinţi, prințese şi dragoni şi legătura cu girafele şi Comunicarea Nonviolentă, au adus zâmbete pe chipul a sute de copii si adulți într-o zi cu mult soare.

La ora 10.00 am fost gata pentru a primi vizitatorii la cel mai lung şotron din parc şi la ateliere de făcut gheare de dragon. Sute de copii au aruncat zarul şi au intrat în şotronul dragonului. Dar nici adultii nu s-au putut aţine să nu sară sau măcar să parcurgă şotronul.

La atelierul de Gheare de dragon au venit si fetițe şi băieți de toate vârstele, dar şi tătici şi mămici …şi bunici! Un adevărat succes. ❤

Să readucem un strop de copilărie, ne-a adus multă bucurie. ❤

În primăvara 2019 am lansat un proiect pilot creat şi livrat în şcoli din Bucureşti şi din judeţele Giurgiu şi Constanţa pentru programul cunoscut şi ca Şcoala Altfel. Aproximativ 350 de elevi au participat cu foarte mult entuziasm pentru că este mult mai plăcut şi mai uşor de învăţat prin joacă. Succesul proiectului pilot ne-a încurajat să continuăm, îmbunătăţind atelierul şi dezvoltând noi programe prin care să aducem Comunicarea Nonviolentă mai aproape de copii şi tineri, de părinţi şi adulţi.

Aşadar, o dată cu începutul anului şcolar, declarăm deschisă oficial Şcoala de Dresat Dragoni : prinţi, prinţese şi dragoni, girafe şi şacali, precum şi o echipă inimoasă sunt pregătite să lase lumea un loc cu mai multă empatie şi compasiune în care să ne fie bine tuturor.

Venim în orice şcoală din România, de ne chemaţi. Aducem un program special pentru #ScoalaAltfel … şi nu numai.

De ne chemaţi, venim şi în organizaţii sau la evenimente.

PS- Nu prea am avut timp de poze, dar pe pagina noastră de Facebook sunt câteva poze de la lansare.

Share Button
Lansare Şcoala de Dresat Dragoni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *