Școala de dresat dragoni este partener educațional la 1uniFEST 2023, eveniment organizat pe 1 iunie în Parcul Alexandru Ioan Cuza de Radioul Itsy Bitsy

Hai și tu la cel mai mare eveniment de joaca părinți-copii din București!

În 2022, 1uniFEST a fost cel mai mare festival pentru copii și părinți, adunând peste 125.000 de participanți care au sărbătorit Ziua Copilului o zi întreagă, în parcul Al. Ioan Cuza din București. Așa cum poate știi, ziua de 1 iunie a fost declarată zi liberă datorită demersurilor inițiate de Itsy Bitsy.

Si anul acesta, are loc o nouă ediție 1uniFEST 2023 , iar echipa de dresat dragoni și SuperEroii Itsy Bitsy (𝐈𝐭𝐬𝐲, 𝐁𝐢𝐭𝐬𝐲, 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐙𝐚̆𝐩𝐚̆, 𝐒𝐩𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫, 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤 și 𝐃𝐣 𝐃𝐨𝐝𝐢) te cheamă la cea mai veselă și mai colorată sărbătoare a Copilăriei – pe 1 Iunie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, pentru o zi plină de jocuri, activități distractive și educative, spectacole și întâlniri memorabile. De la ora 10 dimineața până seara la ora 19.00.

Echipa de dresat dragoni te invită să participi la scenete ținute de un ventriloc renumit, să participi la jocuri de mimă, să faci origami. Toate activitățile sunt gândite pentru a te împrieteni cu dragonul tău, să înveți despre emoții și să afli cum să ai grijă de dragoni.  De asemenea, pregătim un concurs surpriză despre care vei afla chiar în parc.

La numărul 34 ne găsești pe Harta_Iunifest_2023

Dacă vrei să afli tot programul și să vezi si cine sunt ceilalți participanți, descarcă gratuit și fără efort harta de la butonul “Descarcă” de mai jos

Așadar, te invităm să dai “particip” la evenimentul de pe Facebook si sa fii la curent cu noutatile https://www.facebook.com/events/148752338035911, iar pe 1 iunie să sărim în sus …de bucurie

Hai și tu la cel mai mare eveniment de joaca părinți-copii din București, un festival-maraton plin cu jocuri, muzică, dans, activitati, cinema in aer liber și bucurie în familie!

Școala de dresat dragoni promovează nonviolența și dezvoltarea inteligenței emoționale și sociale prin ateliere cu joc și joacă, adaptate fiecărei vârste. Valorile noastre sunt empatia, compasiunea, bunătatea și iubirea.

Ce surprize crezi că îți pregătim anul acesta?

Share Button
Scoala de dresat dragoni – partener educational la 1uniFEST 2023
Etichetat pe: