Festivalul de Comunicare Nonviolentă, un festival pentru îmbunătățirea modurilor de relaționare, a ajuns la a patra ediție. Festivalul va avea loc online în weekendul 09 – 11 februarie 2024 și se va desfășura sub tema “Cum cultivăm relațiile care contează”.

Festivalul de Comunicare Nonviolentă este festivalul anual al Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din România, festival ce se ține anual în luna februarie pe o platformă online dedicată. În fiecare an sunt alte ateliere și adesea și alți traineri, astfel configurația de traineri și ateliere nu se repetă, fiecare festival fiind unic.

Festivalul de anul acesta reunește 28 traineri și facilitatori experimentați din 7 țări (Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Olanda, India, Republica Moldova și România). Este o ocazie de a lucra cu traineri certificați de Centrul pentru Comunicare Nonviolentă (CNVC) sau aflați în proces de certificare internațional, cărora li se alătură numeroși facilitatori cu expertiză în diverse domenii.

30 de ateliere pe diverse teme legate de relații

Cei 28 traineri și facilitatori își propun ca în acest weekend să aducă filozofia și principiile Comunicării nonviolente mai aproape de publicul român oferind 30 de ateliere, în cadrul cărora participanții vori avea experiențe relevante de învățare, pe 7 tematici mari: ce este Comunicarea Nonviolentă, cum îmbunătățești relația cu adolescentul sau copilul tău, cum se aplică CNV în școli și grădinițe, cum îmbunătățești relația de cuplu, cum gestionezi sănătos emoțiile dificile, cum să ai o relație armonioasă cu sine, cum să te exprimi clar și eficient.

Vor fi trei zile de ateliere cu conectare, învățare și inspirație, în care vom explora împreună cum să avem grijă de relațiile care contează, cum să trecem prin momentele dificile și cum să ne bucurăm de conexiuni autentice. Participanții vor avea informații și instrumente pe care le pot folosi în diverse relații, mai ales în momentele mai tensionate sau mai grele, când au impresia că relațiile lor sunt ca un carusel sau un roller coaster. De asemenea, vor putea să pună întrebări și să aducă situații reale din viața lor, astfel încât să înțeleagă cum se pot pune aceste instrumente în practică.

Concret, cele 30 de ateliere sunt pregătite pentru cei ce își doresc să îmbunătățească modurile de relaționare, participarea la festival putând aduce mai multă compasiune pentru sine, înțelegere și ușurință în relațiile importante.

Așadar, se poate participa la festival din orice colț al României și al lumii deoarece festivalul va avea loc online pe o platformă dedicată.

Școala de Dragoni ca partener al festivalului de Comunicare Nonviolentă are cod de reducere pentru comunitatea sa

Școala de Dragoni este partener al festivalului de Comunicare Nonviolentă, iar pentru comunitatea noastră avem un cod de reducere 10%. Codul este GCNV10.

Înscrierile la festival se fac la acest link  https://www.cnvromania.ro/festival/

Tombolă

La închiderea festivalului, toți participanții vor fi înscriși la o tombolă, unde pot câștiga cărți și ebook-uri de parenting, de mediere de conflicte, locuri gratuite la cursuri și evenimente, precum și sesiuni 1 la 1 cu specialiști.

Unul dintre premiile de la tombolă este oferit de Școala de Dragoni.

Share Button
Invitație la Festivalul de Comunicare Nonviolentă 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *