Eveniment destinat pentru perechi părinte & copil

Relația cu copiii este una dintre cele mai importante din viața ta. Cauți o modalitate care să contribuie la îmbogățirea vocabularului de emoții și nevoi, la îmbunătățirea relației voastre și să aducă apropiere între voi? Să fie ceva distractiv și interactiv ca la o seară de board games, dar și ceva de învățat? Să coste cât o ieșire la cinema?

Petrecerea organizată de @Școala de dresat dragoni poate fi o astfel de modalitate!  În plus poate contribui la dezvoltarea inteligenței sociale și emoționale și dă ocazia dezvoltării vocabularului de emoții și nevoi și să ne exersăm ascultarea empatică.

Ce facem la Petrecerea empatică?

La “petrecerea empatică” , cu ajutorul câtorva jocuri și implicarea celorlalți participanți, ne jucăm jonglând cu termeni despre emoții, nevoi și strategii. Astfel, la eveniment o să ne jucăm individual, dar ne vom împărți și în echipe. Vom călări dragoni, vom juca împreună Mimă, Grup Statuar, ne vom implica să vedem cine câștigă „bătălia” între prinți, prințese și dragoni.

În joaca noastră ne vom folosi de cărțile de joc din setul GROK și “Emoțiile Dragonului”. Majoritatea jocurilor implică “ghicirea empatică” a stării celor de lângă tine și … se râde mult.

Majoritatea jocurilor implică să “ghicești empatic” starea celor de lângă tine și … se râde mult.

Facilitator

Activitatea este facilitată de Lăcrămioara Ocunschi, mamă, trainer și coach certificat, facilitator a sute de activități pentru copii și adulți, fondator la Școala de dresat dragoni.

Activitatea este destinată unui grup cu 3 – 7 perechi părinte & copil.
Vârsta recomandată pentru copii: 6 – 12 ani,

Detalii organizatorice
UNDE?
Are loc fizic în București. După înscriere primești adresa exactă
CÂND?
De obicei, în a doua duminică a lunii, începând cu ora 10.00.
Activitatea durează 90 de minute

Preț:
50 lei/persoană (100 lei/ pereche)
Ce include:
– Fiecare copil va primi un joc creat de Lacramioara Ocunschi,
– Fiecare părinte va primi un document informativ.


Înscriere la Petrecerea Grok

Testimoniale de la părinți

„Îți multumesc frumos pentru invitatia la joc astăzi, pentru spațiul oferit, pentru entuziasmul tău cu care ne-ai mobilizat la joaca si distractie. 
Cea mai mare satisfactie a fost ca am plecat cu copilul mulțumit si fericit de acolo, desi fix inainte sa plecam de acasa spre tine se razgandise si era tare nemultumit ca l-am „târât”, fapt pentru care la inceput nu a vrut sa intre in joc, sa faca nimic. Insa a prins drag dupa cateva ture de mime.
Pentru mine a fost o provocare sa mimez emotiile, și chiar am realizat cat de usor le putem confunda si eticheta gresit in fuga de viata de zi cu zi. Insa cea mai mare constientizare a fost ca eu uneori confundam emotiile (sau sentimentele) cu nevoile (copiilor, dar si ale mele) neimplinite din spatele lor.
Mi se pare minunata combinatia de joc (individual si in echipa, mai ales), mișcare, joaca si distractie pe care ai creat, pentru ca intr-adevar m-am conectat cu copilul, ne-am inmultit vocabularul nostru de emotii, sentimente si nevoi, am invatat sa le deosebim, am facut echipa si ne-am simtit tare bucurosi si multumiti. A fost grozava si sinergia grupului.Multumesc 

Mariam, părinte

Mie si fiului meu ne-a plăcut mult întâlnirea cu Lăcrămioara si activitățile din cadrul petrecerii Grok.
Sunt puse în discuție stări și emoții pe care poate nu știm sa le etichetam de fiecare data si vorbind despre ele le înțelegem mult mai usor si e un prin pas prin a învață cum sa le gestionam.
Lăcrămioara este un facilitator foarte plăcut. Este o persoana calda, blândă, iar spațiul ei reflecta toate aceste calități.

Recomand cu drag petrecerea Grok, pentru o mai buna apropiere copil-părinte, pentru un timp frumos petrecut în doi„.

Laura, părinte copil 7 ani

Vrei să știi cum a fost la alte evenimente părinți & copii?

https://www.lacramioaraocunschi.ro/petrecere-grok-pentru-parinti-si-copii/

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente, te invit să urmărești pe Facebook paginile @Lacramioara Ocunschi, trainer & coach și @Scoala de dresat dragoni

Share Button